“Ψήνει” τον αρχηγό να επιστρέψει

Τεχνικό τιμ και Διοίκηση του Ρεθύμνου είναι “ανοικτοί” στο ενδεχόμενο «επαναπατρισμού» του Χάρη Γιαννόπουλου. Δύσκολη περίπτωση που για να υλοποιηθεί απαιτείται υπέρβαση και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει κλείσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και απομένουν μερικές «πινελιές»  για να πάρει την τελική του μορφή.
Τεχνικό τιμ και διοίκηση κοιτάζουν προσεκτικά την αγορά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μένουν αδιάφοροι στο ενδεχόμενο «επαναπατρισμού» του Χάρη Γιαννόπουλου. Δύσκολη περίπτωση που για να υλοποιηθεί απαιτείται υπέρβαση και αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι γνωστά και όσο περνάνε οι μέρες θα γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένα. Όσο αφορά το Ρέθυμνο Cretan Kings.
Οι «κεραμιδί» έχουν κλείσει την φροντ-λάιν και δη την γραμμή ψηλών, έχουν γεμίσει τις περισσότερες θέσεις της περιφέρειας και παράλληλα έχουν αποκτήσει ήδη 5 ξένους (Γκάρετ, Φράνκαμπ, Τέιλορ, Χότον, Γκόρντον).
Ουσιαστικά αναμένεται να αποκτήσουν έναν νεαρό Έλληνα παίκτη, έναν γκαρντ-φόργουρντ και έναν φόργουορντ. Από τους δύο τελευταίους ο ένας θα είναι Έλληνας και άλλος Αμερικάνος. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να δώσουν την θέση του 6ου ξένου στο «3» και του Έλληνα στο «2-3».
Πλέον κάνουν δεύτερες σκέψεις και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος και έχει ονοματεπώνυμο. Χάρης Γιαννόπουλος.
Ο έμπειρος σουτέρ είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ για 2+1 χρόνια. Άρα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την «Ένωση» που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Ο πρώην αρχηγός του Ρέθυμνο Cretan Kings δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε από τον Λούκα Μπάνκι και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τύχει τέτοιας αντιμετώπισης για 2η συνεχόμενη χρονιά. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και ήδη παίκτες της είναι οι Νίκος Γκίκας, Βασίλης Τολιόπουλος, ΔημήτρηςΚακλαμανάκης. Μαζί με τους Σάκοτα, Λαρεντζάκη, Ρογκαβόπουλο, Τσαλμπούρη, η «Ένωση» μετράει ήδη 7 Έλληνες. Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο έμπειρος προπονητής θα στηριχτεί και σε 6 Αμερικάνους. Συν τοις άλλοις, ανανέωσε ο Σαντ-Ρος που αγωνίζεται στην θέση «3».
Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ο διεθνής αθλητής δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Τονίζουμε, όμως, ξανά πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα, το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη. Κομβικά πρόσωπα στο σχεδιασμό της ομάδας γνωρίζουν τα δεδομένα και φυσικά δεν μένουν ασυγκίνητα στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γιαννόπουλου.
Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ πως αγαπάει το Ρέθυμνο, πως του αρέσει ο τρόπος ζωής στην πόλη και φυσικά τον εξιτάρει το σενάριο να επιστρέψει για να αποδείξει πράγματα.
Σε μία ομάδα που τον ξέρουν, που τον εμπιστεύονται και που θα του δώσουν ξανά το ρόλο του ηγέτη. Φυσικά και θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για να συμβεί αυτό και οι δύο πλευρές καλούνται να κάνουν υποχωρήσεις.
Συγκεκριμένα το Ρέθυμνο Cretan Kings για να ολοκληρώσει την τεράστια, για τα δεδομένα του, μεταγραφή πρέπει να προβεί σε υπέρβαση. Ίδωμεν…
Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook