Η Eθνική Ελλάδος μπάσκετ ξεκινάει την προετοιμασίας της

Για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, με προπόνηση στο ΟΑΚΑ (18:30).

Η Εθνική Ελλάδος αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με προπόνηση στο ΟΑΚΑ (18:30).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται να έχει στη διάθεσή του συνολικά 17 παίκτες, μετά την άρνηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να πάρει μέρος στην προετοιμασία, καθώς προτίμησε να συνεχίσει την αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ για μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κρήτη, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά “Aegean”, με τη συμμετοχή των Ιράν και Ουγγαρίας από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου.

Στις 8 του ίδιου μήνα οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν το Ιράν σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα.

Στη συνέχεια, η “επίσημη αγαπημένη” θα επιστρέψει στην Αθήνα για το τουρνουά “Ακρόπολις”, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Τουρκία και Σερβία στις 16, 17 και 18 Αυγούστου.

Στις 21 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κίνα, όπου θα πάρει μέρος στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας, πριν το παγκόσμιο κύπελλο, στην πόλη Σουζού, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ιορδανί στις 24 του μήνα, Κίνα στις 26 και την Τουρκία ή τη Σενεγάλη στις 27.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook