Το Διεθνές Τουρνουά δεν θα διεξαχθεί για 4η χρονιά

Φιλοξενείται τα τελευταία τρία χρόνια στα “Δύο Αοράκια”, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Δεν θα γίνει  το διεθνές τουρνουά μπάσκετ  του Ηρακλείου, που φιλοξενείται τα τελευταία τρία χρόνια στα “Δύο Αοράκια”, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Ένα τουρνουά που έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αποτελεί κάθε χρόνο ένα από τα σημαντικά τεστ προετοιμασίας των “ερυθρόλευκων”.

Το τουρνουά δεν θα διεξαχθεί για 4η χρονιά λόγω των υποχρεώσεων που έχουν αρκετές ομάδες στα εγχώρια Κύπελλα και δεν τους επιτρέπει να μεταβούν στο Ηράκλειο στις 27 – 29 Σεπτεμβρίου παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών. Προφανώς θα το περιμένουμε του χρόνου.

Για την ιστορία, το 1ο τουρνουά Ηρακλείου διοργανώθηκε το 2016 και το κατέκτησε η Αναντολού Εφές, επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού (86-79), με τον Ερυθρό Αστέρα να τερματίζει 3ος και την Χάποελ Ιερουσαλήμ 4η.

Το 2017 ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τελικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ (90-82), πάλι με τη συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το 2018 οι “ερυθρόλευκοι” το κατέκτησαν εκ νέου, νικώντας στον τελικό την Ούνικς Καζάν 70-65. Στην 3η θέση τερμάτισε η Χάποελ Ιερουσαλήμ και στην 4η η Γαλατάσαραϊ.

Πηγή: patris.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook