Λος Άντζελες Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 141-122

Οι φετινοί Λος Άντζελες Κλίπερς είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι της πόλης επί των Λέικερς του ΛεΜπρον, ήρθε μια ακόμα σπουδαία νίκη στην έδρα των Γουόριορς.

 

Δεν ήταν όμως μια απλή νίκη. Το άνετο 141-122 ήταν ένα statement. Με τον Λέοναρντ να πετυχαίνει… σβηστά 21 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής και άλλους έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, δείχνει αν μη τι άλλο πως οι Κλίπερς του Ντοκ Ρίβερς κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιθαίτερη κριτική μιας και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα. Μάλιστα μετά από ένα σχετικά ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η διαφορά σταθεροποιήθηκε στα επίπεδα των 20 πόντων μέχρι και το τελικό 141-122.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λου Γουίλιαμς με 22 πόντους και 8 ασίστ, με τον Λέοναρντ να αγωνίζεται μόλις 21 λεπτά αλλά να προλαβαίνει να συνεισφέρει 21 πόντους (9/17 σουτ), 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Από κοντά σε απόδοση και οι Πάτερσον (20π), Χάρελ (18π/6 ριμπ) και Ζούμπατς (16π/10 ριμπ).

Για τους Γουόριθορς που φαίνεται πως θα έχουν μια δύσκολη σεζόν, ο Κάρι ήταν ο καλύτερος όλων με 23 πόντους αλλά και 2/11 τρίποντα. Ακολούθησαν σε απόδοση οι Ράσελ (20π/8 ασίστ) και Έβανς και Πασκάλ που είχαν από 14 πόντους. Τραυματίας αποχώρησε ο Λούνι με πρόβλημα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού του αφήνοντας ακόμα πιο… γυμνή την ρακέτα των Πολεμιστών.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook