Αρης: Ανεβάζει στροφές ο Μόρις, θεραπεία ο Μποχωρίδης

Την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (02/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της Basket League συνεχίζει ο Αρης, με την προπόνηση της Τρίτης μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο Τζέιλεν Μόρις συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ενώ μόνος […]

Την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (02/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της Basket League συνεχίζει ο Αρης, με την προπόνηση της Τρίτης μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Τζέιλεν Μόρις συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει και τις θεραπείες στον καρπό του αριστερού του χεριού. Αντίθετα, απών ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ Άρης:

«Δυο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό (29/10) πρόγραμμα για τους παίκτες του ΑΡΗ, που προετοιμάζονται, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό (02/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Απών ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Jaylen Morris συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Μόνος του προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που έχει ξεκινήσει και τις θεραπείες στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα συνεχιστεί αύριο (30/10) με μια απογευματινή προπόνηση».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook