Άρης: Τρεις στην «κόκκινη γραμμή»

Τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Άρης μέχρι στιγμής, με τελευταία την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας στο να εξετάσουν πιο εντατικά το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων. Είναι δεδομένο πως οι κίτρινοι δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Γκάρι Τάλτον. Έψαξαν, μάλιστα, για αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ, […]

Τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Άρης μέχρι στιγμής, με τελευταία την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας στο να εξετάσουν πιο εντατικά το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων.

Είναι δεδομένο πως οι κίτρινοι δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Γκάρι Τάλτον. Έψαξαν, μάλιστα, για αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ, ωστόσο χωρίς η υπόθεση να φτάσει στο τελικό στάδιο.

Τον Σούλη Μαρκόπουλο φαίνεται πως δεν έχει πείσει και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Σε αυτά τα δυο ονόματα έρχεται να προστεθεί και αυτό του Μίλαν Μιλόσεβιτς, που δεν έχει ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας πέρα από το ματς με τη Λάρισα.

Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές στο ρόστερ έχουν «παγώσει» για την ώρα, όμως αν τελικά τα οικονομικά το επιτρέψουν ο Άρης θα προχωρήσει με όσες περισσότερες από αυτές μπορεί.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook