Περιστέρι: Με Νίζνι το ντεμπούτο του Μορέιρα

Ανυπόμονος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Περιστερίου δήλωσε ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος αφίχθη εχθές (3/11) στην Αθήνα και σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Η πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση με τους «κυανοκίτρινους» θα πραγματοποιηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, για την 4η αγωνιστική του […]

Ανυπόμονος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Περιστερίου δήλωσε ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος αφίχθη εχθές (3/11) στην Αθήνα και σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Η πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση με τους «κυανοκίτρινους» θα πραγματοποιηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League (Τρίτη 5/11, 19:00, ERT Sports HD).

Ήδη, ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες κάνουν… ταχύρρυθμα μαθήματα στον Ανγκολέζο σέντερ, προκειμένου να αφομοιώσει τα συστήματα και να μπορέσει άμεσα να προσφέρει. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χρήστου Σαλούστρου (γόνατο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) στην αναμέτρηση με τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook