Αρης: Απαντες παρόντες ενόψει Ρεθύμνου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ρέθυμνο (30/11, 16:15) για την 9η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός του Αρη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Θεσσαλονικείς παρακολούθησαν σε video τον […]

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ρέθυμνο (30/11, 16:15) για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Αρη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Θεσσαλονικείς παρακολούθησαν σε video τον προσεχή αντίπαλό τους.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο (29/11) το μεσημέρι την προετοιμασία τους και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Αναλυτικά, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (28/11) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings (30/11, 16:15, ΕΡΤPLAY3), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Πριν την προπόνηση, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον προσεχή αντίπαλό τους.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο (29/11) το μεσημέρι την προετοιμασία τους και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Κρήτη».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook