Άρης: Πάνοπλος στη Πάτρα

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ η αποστολή των κίτρινων θα αναχωρήσει αύριο για την Πάτρα. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Χωρίς προβλήματα συνέχισε ο ΑΡΗΣ σήμερα (26/12) την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός […]

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ η αποστολή των κίτρινων θα αναχωρήσει αύριο για την Πάτρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Χωρίς προβλήματα συνέχισε ο ΑΡΗΣ σήμερα (26/12) την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα Πάτρας (28/12, 15:45) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», με τον Σάββα Καμπερίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (27/12), νωρίς το μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Αχαΐας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook