Έντονο… άρωμα Ρεθύμνου Cretan Kings στο All Star Game

Ο Φράνκαμπ λίγο έλειψε να γίνει ο 4ος «Ρεθυμνιώτης» που κατακτά κάποιον τίτλο σε All Star Game, μετά τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κένι Γκάμπριελ και Στέφαν Μούντι.

Με περίσσια λάμψη και πολυπληθή Ρεθυμνιώτικη εκπροσώπηση ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο 24ο ΕΚΟ All Star Game, το οποίο διοργανώθηκε στο κλειστό «2 Αοράκια», με την παρουσία χιλιάδων θεατών.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings (Team Maciulis) κέρδισε στη Ρεθυμνιώτικη «μονομαχία» κόντρα στον παίκτη του, Κόνερ Φράνκαμπ (Team Calathes), με 109-104 και τον καλαθοσφαιριστή μας να σημειώνει 9 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει ο 4ος «Ρεθυμνιώτης» που κατακτά κάποιον τίτλο σε EKO All Star Game, μετά τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κένι Γκάμπριελ και Στέφαν Μούντι.

Στον διαγωνισμό τριπόντων, όπου συμμετείχε, αν και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό με 25 πόντους, παίρνοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, δεν τα κατάφερε. Πέτυχε 18 στον μεγάλο τελικό και ηττήθηκε από τον Μπόμπι Μπράουν (26), ολοκληρώνοντας τον διαγωνισμό ως δεύτερος.

Η Ρεθυμνιώτικη «παροικία», πάντως, συνεχίστηκε,  αφού εκτός από τους Βαγγέλη Ζιάγκο και Κόνερ Φράνκαμπ, στην ομάδα Calathes βρέθηκαν οι Τάσος Τριαντάφυλλος (μάνατζερ), Χρήστος Μαραυγάκης (γυμναστής), Αντώνης Παπουτσιδάκης (ιατρός), Μάρκος Τζωρτζινάκης (φυσιοθεραπευτής) και Γιάννης Σταυριδάκης (φροντιστής). Φυσικά, ο Κερατούκλης συνέχισε τη… διασκεδαστική δουλειά τους, με πειράγματα και πολλές – πολλές αγκαλιές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook