Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ και της τακτικής, οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέκτησαν τη νίκη με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να… εκθέτει κάθε άμυνα του Πιτίνο.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του μπάσκετ, ο Ολυμπιακός θριάμβευσε έναντι του Παναθηναϊκού και δήλωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι «Είμαι εδώ». Για να έρθει όμως το τελικό 81-78 χρειάστηκαν οι εξαιρετικές ενέργειες του Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος έκανε ότι ήθελε τα αργά πόδια των ψηλών των Πρασίνων, σταματώντας στους 22 πόντους και δικαιώνοντας απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τον ερχομό του στον Πειραιά.

Οι Πράσινοι ήταν απαράδεκτοι από το τρίποντο, το 1/20 είναι από μόνο του απογοητευτικό, όμως παρά αυτήν την αστοχία, ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εξαιρετικός ο Ράις, σούπερ ο Καλάθης στις δύο μεριές του παρκέ, όμως δεν έφταναν αμφότεροι.

Ο Ολυμπιακός πια είναι στο 12-15, ο Παναθηναϊκός στο 14-13 και υπάρχει μπόλικος… δρόμος και για τους δύο στην Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι ήταν σκληροί στην άμυνά του στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Μήτογλου για… παίκτη-κλειδί προηγήθηκαν με δύο πόντους. Για να έρθει η ώρα του ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός ήταν και πάλι αποκάλυψη. Γρήγορα σκόραρε με απανωτές… μπούκες, πρόσφερε τα πάντα που είχε ανάγκη από αυτόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και παρά το +5 των φιλοξενούμενων, το παιχνίδι γύρισε και ο Ολυμπιακός μπήκε στο ημίχρονο στο 45-39.

Ο Παναθηναϊκός… πάλεψε για να επιστρέψει στο ματς, ο Καλάθης με τον Ράις έδωσαν τα πάντα στην επίθεση αλλά δεν αρκούσαν. Ο ΜακΚίσικ έβαλε.. φωτιά στο ΣΕΦ και όταν κρινόταν το ματς έγειρε την πλάστιγγα στο μέρος της ομάδας του.

To10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook