Σιμόν: «Υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω στην Εφές»

Ο Κρούνο Σιμόν αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Εφές Αναντολού, μετά τη διακοπή, αλλά μίλησε και για το μέλλον του.

«Κάθε μέρα μου έρχονται νέες πληροφορίες και σύμφωνα με αυτά που ακούω το πρωτάθλημα Τουρκίας, θα συνεχιστεί γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από αυτό, ακόμα και αν κάποιοι ξένοι που βρίσκονται στις ΗΠΑ δεν επιστρέψουν.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Έχουμε δέκα ξένους παίκτες, οι πέντε είναι στην Κωνσταντινούπολη και οι άλλοι πέντε στις ΗΠΑ. Ανακοινώθηκε μία συνάντηση για το μέλλον του πρωταθλήματος, αλλά εμένα μου φαίνεται πως η διάθεση και η κατεύθυνση είναι να ξεκινήσει και πάλι» δηλώνει.

Όσο για τις αλλαγές που είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν στην ομάδα του, λόγω της αλλαγής των οικονομικών δεδομένων μετά την έξαρση του κορωνοϊού; «Έχω οψιόν για την επόμενη σεζόν. Και από ότι έχω καταλάβει υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσω στην Εφές γιατί δεν θέλει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Έχουμε δέκα ξένους παίκτες. Κάποιοι, όπως ο Μοερμάν, με τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν και κάποιοι, πιο μετά, όπως ο Ντάνστον. Υπάρχει πλάνο να κοπούν μερικοί και να πάμε με επτά ή και οκτώ ξένους την νέα σεζόν» απαντάει ο Σιμόν.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook