Χαρίλαος Τρικούπης: Μάθις ο δεύτερος!

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Άντονι Μάθις ανακοίνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης για την επόμενη σεζόν. Αυτή είναι και η δεύτερη μεταγραφή ξένου των νεοφώτιστων στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μεσολογγίου για τον Αμερικανό γκαρντ Άντονι Μάθις, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Kαντίμ Σο.

«Δύο πρωτάρηδες στην ίδια πόλη! Ο Άντονι Μάθις (Anthony Mathis) ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα και εμείς το ταξίδι μας στην Α1.

Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1996, ο Αμερικανός guard αποφοίτησε από το Oregon, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στο New Mexico.

Την τελευταία χρονιά στο Oregon, είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 45,4% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Καλώς ήρθες Άντονι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο πρωτάρηδες στην ίδια πόλη! Ο Άντονι Μάθις (Anthony Mathis) ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα και εμείς το ταξίδι μας στην Α1. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1996, ο Αμερικανός guard αποφοίτησε από το Oregon, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στο New Mexico. Την τελευταία χρονιά στο Oregon, είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 45,4% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Καλώς ήρθες Άντονι! #trikoupisbc #trikoupisbcA1 #totaxidixekinise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xtrikoupis55bc official (@trikoupis55bc) στις

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook