ΠΑΟΚ : Αρνητικά τα τεστ του κορωνοϊού

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση (16/09, στις 17:00) και οι παίκτες πέρασαν από τα καθιερωμένα τεστ για τον COVID-19. Τα αποτελέσματα δεν εμφάνισαν κάποιο κρούσμα, με όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά. Φυσικά, τα αποτελέσματα επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του φιλικού. Μάλιστα, εκτός από την Ένωση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει […]

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση (16/09, στις 17:00) και οι παίκτες πέρασαν από τα καθιερωμένα τεστ για τον COVID-19. Τα αποτελέσματα δεν εμφάνισαν κάποιο κρούσμα, με όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά.

Φυσικά, τα αποτελέσματα επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του φιλικού. Μάλιστα, εκτός από την Ένωση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει ακόμα δύο φιλικά πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Οι αντίπαλοι θα είναι το Λαύριο και ο Προμηθέας σε Αθήνα και Πάτρα αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε ότι η πρεμιέρα για την νέα σεζόν της Basket League είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν το Λαύριο την πρώτη αγωνιστική, στο «PAOK Sports Arena».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook