Απίστευτο ξέσπασμα Αταμάν: «Απαράδεκτη εμφάνιση – Ο Βιλντόζα δεν μπορεί να παίζει έτσι» (vid)

O Παναθηναϊκός πέρασε από τη Ρόδο αν και τα… είδε όλα κόντρα στον Κολοσσό, με τον Εργκίν Αταμάν πάντως να εμφανίζεται έξαλλος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση ενώ δεν δίστασε να τα χώσει στον Λούκα Βιλντόζα για την εικόνα που παρουσιάζει.

Όσα είπε ο οργισμένος Αταμάν: 

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες.

Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν είπε:

«Ήταν ένα θλιβερό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι και νομίζουμε ότι γίναμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη θα χάσουμε την Πέμπτη ό,τι έχουμε χτίσει όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα παίξαμε απαίσιο μπάσκετ».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook