Απρόοπτο στη Μακάμπι μία μέρα πριν τα play in

Ποιος πρωτοκλασάτος παίκτης της κινδυνεύει να χάσει το play in απέναντι στη Μπασκόνια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κινδυνεύει να στερηθεί τις υπηρεσίες του πολυτιμότερου παίκτη της, Γουέιντ Μπάλντουιν μία μέρα πριν από το ματς της χρονιάς, απέναντι στη Μπασκόνια.

Ο λόγος είναι ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι εύκολο να λυθεί. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, είναι αμφίβολο αν ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι σε θέση να πετάξει εγκαίρως για τη Σερβία, αλλά γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα και να πετάξει, έστω και την ύστατη στιγμή.

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Μπόλντγουιν θα πετάξει απόψε για το Βελιγράδι, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί θα καταβληθεί προσπάθεια να μεταβεί στη Σερβία ακόμη και την ημέρα του αγώνα.

Ο 28χρονος combo guard των Ισραηλινών είναι ο πολυτιμότερος παίκτης τους, καθώς κάνει σεζόν καριέρας με 17,7 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 19,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Μακάμπι με νίκη την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, ενώ αν χάσει, την Παρασκευή θα υποδεχτεί στο Βελιγράδι τον νικητή του Εφές-Βίρτους Μπολόνια διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο των playoffs.
Σε αυτή την περίπτωση θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της Euroleague στην κανονική διάρκεια Ρεάλ Μαδρίτης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook