«Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα οι Σιλντς και Οτζελέγε – Τι γίνεται με Ρούμπιο» (pic)

Μπορεί η σεζόν να μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της, αφού ξεκινούν τα πλέι οφ της Euroleague, όμως η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει το βλέμμα και στην επόμενη μέρα της εξετάζοντας τις κινήσεις της για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει φροντίσει ήδη να διατηρήσει στο ρόστερ της δύο πολύτιμους παίκτες, όπως είναι ο Γιαν Βέσελι και ο Τζαμπάρι Πάρκερ, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο της Καταλονίας πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «encestando» η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει… ανοιχτά τα ραντάρ της και σκανάρει την αγορά, αναζητώντας όπως όλα δείχνουν έναν φόργουορντ, αφού ο Νίκολα Κάλινιτς δεν αναμένεται να παραμείνει.

Οι δύο επιλογές λοιπόν που την απασχολούν είναι ο Σαβόν Σιλντς και ο Σέμι Οτζελέγε. Ο πρώτος μπορεί να ανανέωσε πέρσι με την Αρμάνι, όμως πρόσφατα άλλαξε εκπροσώπους και μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Ο δεύτερος θα παραμείνει πολύ δύσκολα στη Βαλένθια, από την στιγμή που η συμμετοχή των «νυχτερίδων» στη Euroleague περιπλέκεται.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο θα κριθεί θα κριθεί τους επόμενους μήνες. Αν ο πολύπειρος γκαρντ βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να πετύχει τους στόχους της και δείξει πως απολαμβάνει το παιχνίδι ξανά τότε μοιάζει πολύ πιθανό να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook