«Παίζει» επιστροφή Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ

Η χειρότερη σεζόν επί Μάκη Αγγελόπουλου οδεύει προς το τέλος της, με την ΑΕΚ να έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους στόχους που είχε θέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, το τμήμα μπάσκετ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απογοητεύοντας τους οπαδούς της ομάδας που είχαν μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στη νέα σεζόν η οποία αναμένεται να έχει σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ. Ένα από τα πρόσωπα που όπως φαίνεται θα βρίσκεται στην επόμενη μέρα της ομάδας και θα «τρέξει» τις εξελίξεις, είναι ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο προπονητής των τίτλων για τους «κιτρινόμαυρους» βρίσκεται εδώ και καιρό σε επικοινωνία με τον Αγγελόπουλο και αναμένεται από το καλοκαίρι να γίνει το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Ντράγκαν ήταν προπονητής της Μπρίντιζι τη φετινή σεζόν ενώ πιθανότατα δεν θα επιστρέψει μόνος του στην ΑΕΚ καθώς αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο γιος του, Μίλος Σάκοτα, ο οποίος κάνει καριέρα προπονητή σε τμήματα υποδομών. Οι όποιες εξελίξεις πάντω θα «τρέξουν» από το καλοκαίρι.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook