Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι για να νικήσουμε»

Σύνθημα… πρόκρισης, έδωσε ο Λούκα Βιλντόζα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι εν όψει των δύο αγώνων των play-offs της Εuroleague με τη Μακάμπι, τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) και τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5).

Ο Αργεντινός γκαρντ ανέφερε ότι οι πράσινοι γνωρίζουν την δυσκολία που κρύβουν οι αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, ωστόσο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στο Βελιγράδι με στόχο τις δύο νίκες που θα του δώσουν την πρόκριση στο Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιλντόζα:

«Πάμε στο Βελιγράδι για να νικήσουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, γιατί η Μακάμπι παίζει καλά, αλλά κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι και στόχος είναι να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Τα παιχνίδια εκτός έδρας θα είναι πολύ διαφορετικά. Στο ΟΑΚΑ έχουμε τον κόσμο μας, μέσα σε πολύ θόρυβο, ενώ τώρα θα παίξουμε με πολύ λίγους φιλάθλους της Μακάμπι στο γήπεδο. Δεν θα είναι το ίδιο, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο γιατί παίζουμε στα play-offs της Εuroleague και είναι πολύ σημαντικό για μας», ανέφερε ο Αργεντινός γκαρντ.

Ο ίδιος πάντως δεν θα νιώθει καθόλου… φιλοξενούμενος στο Βελιγράδι. «Προσωπικά χαίρομαι που επιστρέφω στο Βελιγράδι, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη «Χάλα Πιονίρ», θα έχω στο πλευρό μου την οικογένεια της συντρόφου μου και ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Χαίρομαι που εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό και παίζω στην Εuroleague», τόνισε.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook