Do or die ματς για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι

Έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία, ο Παναθηναϊκός έφυγε ηττημένος το βράδυ της Τρίτης (30/4) από τη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με σκορ 85-83 και έκανε το 2-1 στη σειρά των play offs της Euroleague.

Πλέον, το αποψινό (2/5, 21:45) Game 4 στο ίδιο γήπεδο και πόλη είναι «do or die» για την ελληνική ομάδα.

Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να στείλουν τη σειρά σε Game 5 στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα (7 ή 8/5), ούτως ώστε να διεκδικήσουν μέσα στην έδρα τους το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου (24-26/5).

Η Μακάμπι, από την άλλη πλευρά, επιζητά το ροζ φύλλο αγώνα για να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να κλείσει τη σειρά με 3-1.

Στον αγώνα της Τρίτης, κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζος Νίμπο με 22 πόντους, ενώ άλλους 16 πρόσθεσε ο Λορέντζο Μπράουν. Για τον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν σταμάτησε στους 25 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματίας Λεσόρ με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντγουιν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει αμφίβολη, ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς ταλαιπωρήθηκε με βαριά συμπτώματα ιγμορίτιδας αλλά και έναν μικροτραυματισμό.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook