Να ξαναστείλει τη σειρά στην Βαρκελώνη θέλει ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Game 3 στο ΣΕΦ, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με ένα σφύριγμα… ντροπή πέντε δέκατα του δευτερολέπτου πριν από την λήξη της παράτασης, να δίνει την νίκη στους Καταλανούς.

Πλέον οι Πειραιώτες θέλουν την νίκη στην αποψινή (2/5, 19:45) αναμέτρηση για να στείλουν τη σειρά σε Game 5 στη Βαρκελώνη και από εκεί να βρεθούν στο Final-4 του Βερολίνου.

Για τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ήταν ο Πετρούσεφ με 18 πόντους, ο οποίος μάλιστα μάζεψε και 5 ριμπάουντ, ενώ και ο Ράιτ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ βοήθησε σημαντικά τους Πειραιώτες.

Η Μπαρτσελόνα είχε σε εξαιρετική βραδιά τους δύο ψηλούς της, Βέσελι (16π.) και Ερνανγκόμεθ (14π.), ενώ κομβική ήταν και η συνεισφορά του Αμπρίνες με δύο τρίποντα στην τελευταία περίοδο που κράτησαν «όρθια» την καταλανική ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής στη σειρά εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταάιπωρησε.

Από την άλλη, οι Καταλανοί που πήραν ξανά το πλεονέκτημα έδρας μετά τις συνεχόμενες αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών, θα θέλουν να τελειώσουν τη σειρά χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook