Έντι Τζόνσον: «Μάλλον ξεχνάει τι τους έκανα» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες πως ο Κέντρικ Ναν είναι ον καλύτερος ξένος που έχει έρθει στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ο Έντι Τζόνσον έσπευσε να απαντήσει σε μια σχετική δημοσίευση. «Ξεχνά τι έκανα στην ομάδα του για μια ολόκληρη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια απαντώντας σε κάποια σχόλια φιλάθλων έγραψε: «Δεν μου αρέσει το πράσινο. Είναι soft χρώμα, το κόκκινο είναι το καλύτερο».

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού απάντησε πως «Και τι έκανες; Πήρες την Ευρωλίγκα;» ο Έντι Τζόνσον έγραψε: «Πάντως νίκησα την ομάδα σου στο δρόμο για τον τελικό και πήρα το πρωτάθλημα, οπότε… ναι. Όσο μου φωνάζατε και με βρίζατε, τόσο με κάνατε να καταστρέφω την ομάδα σας όπου την έβρισκα».

Υπενθυμίζουμε πως ο Έντι Τζόνσον μετά από μια πολύ καλή καριέρα στο ΝΒΑ, τη σεζόν 1994/95 έπαιξε στον Ολυμπιακό τον οποίο οδήγησε στον τελικό του Final 4 της Σαραγόσα, αποκλείοντας στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Στον τελικό η ομάδα του έχασε από τη Ρεάλ του Σαμπόνις και του Αρλάουκας, που είχε στον πάγκο της τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα με 3-2 στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο «Fast Eddie» είχε 21,2 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 53 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook