Νέα επίθεση της Φενέρ στον Αταμάν: «Εκείνος βρίζει τους οπαδούς μας…»

Η κόντρα μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Εργκίν Αταμάν καλά κρατεί.

Δύο μέρες μετά το επεισόδιο μεταξύ των οπαδών της τουρκικής ομάδας με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, έξω από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η πράσινη αποστολή στο Βερολίνο, τα διοικητικά στελέχη των «καναρινιών» βγαίνουν στην αντεπίθεση, θεωρώντας ότι ο ο Τούρκος προπονητής είναι ο υπεύθυνος για αυτά τα θλιβερά γεγονότα.

Αυτή τη φορά, ο Σερτάτς Κομσούογλου, εκ των κορυφαίων στελεχών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φενέρ εξαπέλυσε τα πυρά του, τονίζοντας ότι ο Αταμάν είναι αυτός που έβρισε πρώτα του φίλους της τουρκικής ομάδας.

«Φαίνεται ξεκάθαρα από τα βίντεο ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν έβριζαν και εκείνος που βρίζει φαίνεται ξεκάθαρα (σ.σ. ο Αταμάν). Δυστυχώς, οι ύβρεις του συγκεκριμένου ατόμου ακούγονται δυνατά. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα γι’ αυτό», ανέφερε.

Ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό πήρε θέση και ο πρόεδρος της ομάδας την Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς, ο οποίος τόνισε: «Όταν κοιτάμε τις αντιδράσεις στη χώρα μας, δυσκολεύομαι να καταλάβω εάν εμείς είμαστε η τουρκική ομάδα και όχι από κάπου αλλού».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook