Η επιστροφή των Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς: Σφυρίζουν το Παναθηναϊκός-Φενέρ

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να αρχίσει απόψε η δράση στο Final Four 2024 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης.

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές των ημιτελικών του, με τον ορισμό του διδύμου Μπελόσεβιτς – Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (19:00) να ξεχωρίζει.

Πρόκειται για τους διαιτητές που έκανα τα πάντα για να… τινάξουν στον «αέρα» τη σειρά του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα με το φάουλ του Πετρούσεφ πάνω στον Πάρκερ σε «νεκρό» χρόνο στο Game 3 του ΣΕΦ, ενώ προκάλεσαν και την οργή του Κάτας και των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τις αποφάσεις τους στο Game 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου μεταξύ άλλων είχε δοθεί τεχνική στον Ντιμπαρτολομέο για φλόπινγκ σε καθαρό φάουλ του Λεσόρ.

Συγκεκριμένα, οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Μεχντί Ντιφαλά θα διευθύνουν την αναμέτρηση των Πρασίνων με την τουρκική ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής.

Από την άλλη πλευρά, στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης (22:00), θα σφυρίξουν οι Ράντοβιτς (Κροατία), Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μογκούλκοτς (Τουρκία).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook