Calcetto: RECITAL CLUB και DOMESTAYIAN για την Κούπα σε Live Streaming!

Οι δύο ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο στο τουρνουά 8X8 “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEGIM” του Calcettο σήμερα στις 21.00 σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από τα social media της PR Media (calcetto1997 στο facebook, athleticradio.gr)

RECITAL CLUB (κάτοχος του προηγούμενου τίτλου) και DOMESTAYIAN (για πρώτη φορά σε τελικό) διεκδικούν το τρόπαιο στο 61ο τουρνουά 8Χ8 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEGIM στον τελικό που θα γίνει σήμερα, Τετάρτη (30/3) στις 21:00 το βράδυ!

Ακόμα ένα άκρως ενδιαφέρον και επιτυχημένο τουρνουά του Calcetto φτάνει στο τέλος του, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για την… κούπα!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από τα social media της PR Media, Την  σελίδα του Calcetto στο Facebook, αλλά και το athleticradio.gr. 

Ως 1ος σκόρερ θα τιμηθεί ο Διαμαντής Βράπη με 36 τέρματα της ομάδας BARCEΛΙΟΜΑ, ενώ θα βραβευτεί και ο MVP του σημερινού Τελικού. 

Επίσης θα τιμηθούν δυο άνθρωποι με πολυετή παρουσία και προσφορά στο Καλτσέττο, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Καταξηνός (ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ) και ο Δημήτρης Κόκκινος (RECITAL CLUB).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook