Pics | Ονόματα με χιούμορ και άρωμα ΦΙΦΑ!!!

Πάντα αρκετές από τις ομάδες που μετέχουν στα τουρνουά μας, πρωτοπορούν σε ονομασίες, αλλά αυτό που παρατηρούμε να γίνεται στο 63ο τουρνουά 8χ8 στο calcetto, νομίζουμε ότι ξεπερνά… κάθε φαντασία!

Υπάρχει μια λίστα ομάδων, που έχοντας… ξεκλέψει την ονομασία, ομάδων πασίγνωστων ανά την υφήλιο, έχουν προσθέσει λεξούλες και γραμματάκια, που όλα μετατρέπονται… σε χιούμορ ατελείωτο! Και μπράβο τους!

Πάμε τώρα να πάρουμε με τη σειρά, κατέβηκε λοιπόν στο τουρνουά… η ΣΑΠΙΟΛΙ, όπως λέμε… ΝΑΠΟΛΙ!

ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ.. κάτι σαν ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ. ΠΑΡΙ ΔΕ ΣΕΡΝΕΝ, που μας παραπέμπει;

Μα στην.. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ! Αυτά είναι!! Και έχουμε κι άλλα… ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ… βγάζοντας το ΚΟΥ, πάμε στη ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ.

Έχουμε τον… ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, σα να λέμε… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ένα πράγμα. Και βγάλεεε!!

Έχουμε τη MELGAR, ομάδα του Περού, όπου εδώ τα… παλικάρια μας(Νίκος Στρατηγάκης και συναφή), ξενυχτώντας στοιχηματικά, έμαθαν την ομάδα από το Περού, πήραν και μερικά ευρώπουλα, αλλά τη μάθαμε και εμείς!

Και τα αγαπημένα μας παιδιά, της… BEERIGHTON, τι μας φταίει τώρα η… ΜΠΡΑΪΤΟΝ και την αντιγράψαμε; Αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Μέχρι πρόσφατα, είχαμε και τους… ΜΠΕΚΡΟΥΖΕΊΡΟ, που τους αρέσει το ποτό και ο..μπεκρής μεζές μάλλον, αλλά αυτά δε τα έχουν μάθει στην… ΚΡΟΥΖΕΊΡΟ, έτσι;;;

Άντε τώρα μετά από αυτό το ρεπορτάζ, να μη κινδυνεύουμε να δεχτούμε επανωτές μηνύσεις, από ΟΥΕΦΑ, από ΦΙΦΑ!!! Αλλά χαλάλι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook