Η Chiquita δίπλα στους Αθλητές του RUN GREECE στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Chiquita, θα δώσει ενέργεια μοιράζοντας premium μπανάνες στους δρομείς!

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις διοργανώσεις Run Greece σε όλη την Ελλάδα. Αυτήν την Κυριακή 30/04, το Run Greece που διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις τοπικές περιφέρειες, ταξιδεύει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η μπανάνα Chiquita θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας καθώς αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται.

Σε όλη τη διαδρομή των 10χλμ οι αθλητές μπορούν να εφοδιαστούν με μπανάνες Chiquita για να αναπληρώσουν την απαιτούμενη ενέργεια. Ο απώτερος σκοπός της Chiquita μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή καθώς προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό.

www.chiquita.gr

Επισκεφθείτε μας στο Facebook: Chiquita Hellas

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook