TOC TOC πάλι… πάλι…

Η πολυαγαπημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία «TOC TOC Αγάπη ρε» δεν σταματάει!! Επανέρχεται με τον χαρακτηριστικό υπότιτλο «Πάλι Πάλι» και χτίζει κάθε φορά μια καινούργια σχέση με τους θεατές.

Η «παλιά φρουρά» και στυλοβάτες του ελληνικού TOC TOC, Κώστας Σπυρόπουλος και Δημήτρης Σταρόβας επανέρχονται με ανανεωμένο θίασο και υποδέχονται την 9 η σεζόν της θεατρικής επιτυχίας την Κυρία του ελληνικού θεάτρου Χρύσα Ρώπα, την κυρία Μαίρη Σταυρακέλλη, τον Ιωάννη Αθανασόπουλο και την Στέλλα Κωστοπούλου.

Για 9 η θεατρική σεζόν!! Ο Κώστας Σπυρόπουλος που σκηνοθετεί, παίζει, οργανώνει και διασκευάζει το γαλλικό θεατρικό έργο του Laurent Baffie από την πρώτη φορά που ανέβηκε στην Ελλάδα, συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της ελληνικής παράστασης σημειώνοντας μοναδικό ρεκόρ συμμετοχής με τετραπλό ρόλο στα θεατρικά χρονικά!! Ο ταξιτζής Βασίλης Δαμπάογλου για
τους φίλους Bill Dab ή αλλιώς Ομάρ Ταρίφ κάνει μια ακόμα στάση με το ταξί του. Ο χαρακτήρας του εκκεντρικός αλλά και συγκινητικά ανθρώπινος μας θυμίζει πως ο αυτισμός από τον οποίο πάσχει καθώς και το τικ της αριθμομανίας δεν τον αφήνουν να περιθωριοποιηθεί από το σύνολο.

Αγάπη ρεεεεεεεεεεεεε θα φωνάζουν ηθοποιοί και συντελεστές στην χειμερινή περιοδεία !!!!!

TOC TOC «Πάλι Πάλι» με Αγάπη ρεεεε!!!!!

Παίζουν:

Κώστας Σπυρόπουλος, Χρύσα Ρώπα, Δημήτρης Σταρόβας,
Μαίρη Σταυρακέλλη Ιωάννης Αθανασόπουλος,
Στέλλα Κωστοπούλου, Εβελίνα Καραπάνου.

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Πάλι… πάλι…

Το τραγούδι της παράστασης «Αγάπη ρε…» ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος σε μουσική
Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παραστάσεις στο Ηράκλειο από 3 ημέρες θα συμπτιχθούν σε 2 ημέρες (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) ΑΣΤΟΡΙΑ – 21:15.

Όσοι λοιπόν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την Πέμπτη (6/2) να τα μεταφέρουν στις 7 ή στις 8 Φεβρουαρίου…

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος €20
Εκπτωτικό €15
(Φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ)

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία των Θεάτρων

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook