Στην 7η ΥΠΕ και τον ΕΦΚΑ ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Tα γραφεία του ΕΦΚΑ και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Ηράκλειο η πόλη μας»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, αρχικά βρέθηκε στα γραφεία της του ΕΦΚΑ όπου συνομίλησε με εργαζόμενους, εκπροσώπους εργαζομένων αλλά και με στελέχη της τοπικής διοίκησης, ανάμεσά τους  η κ. Αριστέα Χαριτάκη, περιφερειακή διοικήτρια του ΕΦΚΑ Κρήτης, για τα προβλήματα της υπηρεσίας. Όπως τονίστηκε από την πλευρά των εργαζομένων, η έλλειψη προσωπικού είναι τεράστια, δεδομένου του φόρτου εργασίας τον οποίο καλούνται να διαχειριστούν.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι υπερβάλλοντας εαυτόν, έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας την πλειοψηφία των εκκρεμοτήτων που αφορούν στις συντάξεις με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εν συνεχεία, ο Μιχάλης Καραμαλάκης και οι υποψήφιοι που τον συνόδευαν, επισκέφθηκαν τα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Συμμετείχαν σε σύσκεψη με το Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου και τον υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του Δήμου αλλά και οι ενέργειες που έχουν γίνει για την επίλυσή τους. Στη συνέχεια συνομίλησαν με εργαζόμενους, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό οι οποίοι τους ευχήθηκαν  «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες εκλογές.

Τόσο στον ΕΦΚΑ όσο και στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ο Μιχάλης Καραμαλάκης έτυχε θερμής υποδοχής.

Μετά το πέρας της περιοδείας, δήλωσε σχετικά: 

«Bρεθήκαμε σε δύο πολύ νευραλγικές υπηρεσίες που βρίσκονται στο Δήμο μας και που καταβάλλουν τα μέγιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών. Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα αλλά συζητήσαμε και τις προτάσεις για την επίλυσή τους. Δεσμευόμαστε πως η παράταξή μας  θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σε αγαστή συνεργασία τόσο με τον τοπικό  ΕΦΚΑ όσο και την 7η ΥΠΕ Κρήτης, θα βοηθήσουμε, ως οφείλουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, στην επίλυση προβλημάτων με σκοπό να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών πιο εύκολη».  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook