Η Νίνα Καλούτσα έρχεται ξανά στο Ηράκλειο με σεμινάριο για την αποτελεσματική επικοινωνία

Το ανανεωμένο σεμινάριο “ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου του Ηρακλείου και ώρα 17:00 – 21:00.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νίνα Καλούτσα έρχεται ξανά στο Ηράκλειο με το ανανεωμένο σεμινάριο “ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ: Αποτελεσματική επικοινωνία για επαγγελματική κερδοφορία και επιτυχημένες σχέσεις», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου του Ηρακλείου και ώρα 17:00 – 21:00

Διοργανωτές του σεμιναρίου είναι το Retreat in Crete και η Ειρήνη Γωνιανάκη, μια ομάδα που έχει αφιερωθεί στη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων που προάγουν την ευεξία, την προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη καθώς και τη συνεισφορά στην κοινότητα.

Το σεμινάριο “ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ: Αποτελεσματική επικοινωνία για επαγγελματική κερδοφορία και επιτυχημένες σχέσεις” θα εστιάσει στη σημασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της δημιουργίας μιας θετικής και επιτυχημένης εταιρικής κουλτούρας. Η Νίνα Καλούτσα, γνωστή για την εμπειρία και την επιτυχία της στον τομέα αυτό, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια και θα μοιραστεί τις γνώσεις της για το πώς η φωνή κάθε μέλους επηρεάζει το κλίμα, τις σχέσεις και κατ’ επέκταση  την κερδοφορία μιας εταιρίας.

Η εισηγήτρια έχει 26 χρόνια διδασκαλίας φωνής & σκηνικής παρουσίας, έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως: Google, OTE, Coca-Cola 3E, Eurobank, Alpha Bank, INSETE, κ.ά. και την έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες άνθρωποι -επιχειρηματίες, επικεφαλής οργανισμών, στελέχη εταιρειών, πολιτικοί κ.ά.- όλοι αποφασισμένοι να δώσουν λάμψη στην προσωπικότητά τους μέσω της βελτίωσης της επικοινωνίας τους. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ – Πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα μάθουν πώς να μιλούν με ενσυναίσθηση, τα 5 συστατικά της κουλτούρας και τις 4 παραμέτρους ποσοτικής μέτρησής της (και πώς αυτή μεταφράζεται σε κερδοφορία), τα 6 χαρακτηριστικά της επιχείρησης με ισχυρή κουλτούρα και το πώς η ισχυρή κουλτούρα ευνοεί την ανάπτυξη της επιχείρησής με καινοτόμους τρόπους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να μιλούν με ευφράδεια, ενσυναίσθηση, σαφήνεια και ακρίβεια, να βελτιώσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον, να αποκτήσουν βαθιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή, πλούσιο λεξιλόγιο, καθώς και δεξιότητες Public Speaking.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους στο link https://www.eventora.com/el/Events/pws-na-milas-wste-na-se-akoyn.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook