“Θέλουμε να τερματίσουμε πρωταθλητές”

Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και δεν έκρυψε τους στόχους του Ηροδότου.

Το “2 στα 2” έκανε ο Ηρόδοτος στο ματς με τις Μοίρες (2-0) και δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Βασίλης Γενιτσαρίδης, φιλοξενήθηκε στoν Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ντέρμπι” με τον Μανώλη Θέμελη και μίλησε για τον ξεκάθαρο στόχο της ομάδας του την φετινή σεζόν, την άνοδο.

Πιο αναλυτικά τόνισε:

Για τον στόχο του Ηροδότου

“Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρωταθλητές. Θέλουμε αρχικά να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και μετά πρώτοι και στα πλεϊ οφ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε την νίκη σε κάθε ματς”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

“Έχουμε κάνει μέχρι τώρα το “2 στα 2″. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δυνατές ομάδες και τεράστια ονόματα. Κάθε ματς θέλει προσοχή. Μην ξεχνάμε πως την πάτησε περυσι ο ΠΟΑ. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχει ανταγωνισμός, ενδιαφέρον και υψηλό επίπεδο”.

Για τον φετινό Ηρόδοτο

“Έχουμε ένα πολύ ικανό υλικό. Πέρυσι για τους γνωστούς λόγους πέσαμε κατηγορία. Τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Το υλικό μας είναι για πιο πάνω κατηγορία.  Τώρα μαθαίνουμε και μεις τους αντιπάλους μας”.

Για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Πετράκη

“Είναι ένας κόουτς που δουλεύει επαγγελματικά και πάρα πολύ καθημερινά. Είναι από τους καλύτερους προπονητές του Ηρακλείου και βαδίζει στα.. χνάρια του πατέρα του για να καθιερωθεί Πανελληνίως”.

Για τον κόσμο του Ηροδότου

“Τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς. Στο ξεκίνημα είναι λιγότερος από οτι ήταν περυσι στα λιγοστά ματς που δώσαμε χωρίς να είμαστε τιμωρημένοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook