Ήττα για την Μικτή Κρήτης και προβάδισμα των Νησιών Αιγαίου!

Στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο Ραφήνας με αντίπαλο την Μικτή Νησιών Αιγαίου (15η Περιφέρεια ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου), γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2.

Πλέον η Μικτή Κρήτης στην ρεβάνς που θα γίνει την Πέμπτη στις 9 το πρωί στο ίδιο γήπεδο θέλει νίκη είτε με δύο γκολ διαφορά, είτε με σκορ 1-0 ή 2-1, καθώς σήμερα ήταν φιλοξενούμενη και μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Η Μικτή Νησιών Αιγαίου προηγήθηκε στο 8′ με γκολ του Μαρίνου όμως η Μικτή Κρήτης ισοφάρισε με γκολ του Γιαπιντζάκη για να σκοράρει ο Μαρίνος και να γίνει το 2-1. Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Τριβιζαδάκη ισοφάρισαν με το Νοικοκυράκη όμως ο Κατσαμάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΜΙΚΤΗ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ/15η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Θοδωρής Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης, Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης (80’ Τρέχας), Ξεζωνάκης (52’ Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (68’ Μουνιούδης), Μαρίνος.

ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ/16η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Βαρδάκης, Βιολάκης (53’ Παπαματθαιάκης), Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (72’ Μυκονιάτης), Νοικοκυράκης, Γιαπιντζάκης, Κομνηνός, Αζίζι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook