Κυριακή ή Δευτέρα ο Τελικός

Μία ή δύο μέρες μετά από την μέρα που αρχικά είχε οριστεί (Σάββατο 25 Μαρτίου) ενδέχεται σήμερα να οριστεί ο Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Ηρόδοτος – Ζαρός, στο “Μαρτινέγκο”, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr.

Μετά το… άκυρο της αστυνομίας , σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οριστεί εκ νέου ο Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Ηρόδοτος – Ζαρός.

Ο αρχικά προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Μαρτίου, Τελικός, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr αναμένεται να μην πάει πολύ… πίσω, αφού η ΕΠΟ πιέζει και τα χρονικά  περιθώρια είναι στενά, οπότε αναμένεται να οριστεί είτε την Κυριακή 26/3 το απόγευμα είτε το αργότερο την Δευτέρα 27/3, εκτός και αν πάει την Τετάρτη 29/3 κάτι που φαντάζει δύσκολο.

Σήμερα στις 18.00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ενωσης ενώ από το περασμένο Σάββατο που έγινε γνωστή η είδηση της αναβολής του Τελικού, η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Μανόλης Ζερβάκης βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η έδρα του Τελικού δεν θα αλλάξει, οπότε το ματς θα γίνει κανονικά στο “Μαρτινέγκο” και μετά τον εκ νέου ορισμό του ματς, θα γίνουν γνωστές και οι λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν στους φιλάθλους και τα εισιτήρια.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook