Με την διαιτησία τα… έχει η Γόρτυς

Στις αποφάσεις του Φερετζάκη αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κορδονούρης μετά την ήττα από την Δόξα Γαλιάς (2-0).

Η Δόξα Γαλιάς ήταν η νικήτρια στο Μεσαρίτικο ντέρμπι με την Γόρτυνα (2-0) για την 3οη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της ομάδας των Αγίων Δέκα, Παναγιώτης Κορδονούρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Έγινε μια προσπάθεια από τα παιδιά. Δεν μ’ αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά αναγκάζομαι να το κάνω, γιατί πιστεύω ότι το διαιτητικό τρίο δεν ήταν σήμερα σε καλή μέρα. Ο διαιτητής έχασε πάρα πολλές φορές τον έλεγχο του ματς και σε καθοριστικές στιγμές, όπως ήταν το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε αδίκησε την ομάδα μας.

Το να κάνεις ένα λάθος είναι ανθρώπινο, αλλά ένα λάθος που στοιχίζει ένα γκολ καθοριστικό όπως αποδείχθηκε για την ομάδα μας, δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα διαιτητή. Κάναμε την προσπάθεια μας και πέρα από το δεύτερο γκολ που πέτυχε η ομάδα της Γαλιάς στις καθυστερήσεις, την ώρα που εμείς ήμασταν μαζικά μπροστά για να ισοφαρίσουμε, δεν απειληθήκαμε καθόλου από την αντίπαλη ομάδα.

Γι αυτό είπα ότι το πρώτο γκολ, που ήταν πεντακάθαρο χέρι, ήταν καθοριστικό για εμάς. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν η ισοπαλία. Μας αφήνει σίγουρα μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα.

Έχουμε κάποια προβλήματα. Η ομάδα δείχνει σε κάποια σημεία κουρασμένη ενώ και κάποιοι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα συζητήσω με τα παιδιά, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, γιατί μόνο με τη δουλεία μπορούμε να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook