Σουτζής: “Είχαμε όλοι αγωνία μέχρι το τέλος”

Ο προπονητής, Μανώλης Σουτζής, σχολίασε στον Αthletic Radio 104.2, τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, κάνοντας και την τεχνική ανάλυση του ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των Ηρακλειώτικων ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΗ και φέτος επικρατώντας με 1-0 στην παράταση του Ζαρού.

Ο προπονητής Μανώλης Σουτζής, σχολίασε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, τον Τελικό κάνοντας και την τεχνική ανάλυση του ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των Ηρακλειώτικων ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Σουτζής στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον φετινό Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

“Ήταν ένα συναρπαστικό ματς. Επιβεβαιώθηκε οτι δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν Τελικό. Ο Ηρόδοτος είναι καλύτερη ομάδα αλλά ο Ζαρός έδειξε οτι άξια έφτασε στον Τελικό και οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο ξεκίνημα ήταν ένα μοιρασμένο ματς αλλά μετά την αποβολή τα δεδομένα άλλαξαν. Η πλάστιγγα έγειρε συντριπτικά υπέρ του Ηροδότου που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο Ζαχαριουδάκης έκανε επική μφάνιση και αν το ματς πήγαινε στα πέναλτι θα έδινα στην ομάδα του το πλεονέκτημα. Ο Ηρόδοτος ήταν καλύτερος αλλά και ο Ζαρός στάθηκε πολύ καλά. Είχαμε όλοι αγωνία μέχρι το τέλος και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος”.

Για το γήπεδο που έγινε το Τελικός

“Το “Μαρτινέγκο” είναι ένα μικρό γήπεδο και δεν συμφωνώ με το να γίνονται Τελικοί εκεί. Υπάρχουν ομάδες με ποιότητα που δεν μπορούν να παίξουν σε πλαστικό χορτάρι. Θα ήθελε να έρθει και περισσότερος κόσμος αλλά η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περιορισμένη. Ήταν ένα ματς – γιορτή  και μου άρεσε αλλά αν γινόταν σε άλλο γήπεδο θα ήταν καλύτερο για όλους”.

Για το πως προσεγγίζει ως προπονητής τεχνικά το ματς

“Ο Ηρόδοτος ήθελε από την αρχή να έχει την κατοχή της μπάλας. Έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Ο Ζαρός είχε “κλειστεί” στην άμυνα και η αποβολή τον αποσυντόνισε. Οι γραμμές του ήταν κοντά και αν και ο Ηρόδοτος έκανε πολλές φάσεις η άμυνά του λειτούργησε αποτελεσματικά. Το ματς είχε τα πάντα και πράγματα που δεν μπορείς να τα προσεγγίσεις τεχνικά όπως το πάθος και την δύναμη”.

Για την διαιτησία του Τελικού

“Έχει παράπονα ο Ζαρός, κυρίως για την αποβολή. Η κόκκινη, με δεύτερη κίτρινη, είναι αυστηρή, αλλά νωρίτερα θα μπορούσε ο ίδιος παίκτης να είχε αποβληθεί με απ΄ευθείας κόκκινη. Για το γκολ που ακυρώθηκε νομίζω οτι έστω και οριακά είναι οφ σάϊντ. Δεν βρήκε την μπάλα ο παίκτης του Ζαρού αλλά κάνει κίνηση προς την μπάλα και επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα”.

Για την εξέλιξη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ

“Φέτος η ποιότητα της Α1 έχει πέσει. Υπάρχει μικρός συναγωνισμός.  Στις χαμηλότερες κατηγορίες υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πάντως για την Α1 πιστεύω οτι θα έπρεπε να είχαν παραμείνει τα πλέϊ οφ. Έτσι όλες ομάδες θα βρίσκονταν σε εγρήγορση”.

Για τους ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ

“Ο ΟΦΗ είναι κρίμα να παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ. Κάτι του έλειψε φέτος και έχει μείνει πολύ πίσω. Θεωρώ οτι η άνοδος έχει τελειώσει γι΄αυτόν γιατί θα πρέπει να χάνουν οι άλλοι και να κερδίζει συνέχεια αυτός. Υπάρχει μία μεγάλη βαθμολογική διαφορά που πρέπει να καλύψει. Για τον Εργοτέλη θεωρώ οτι θα έπρεπε να ήταν μπροστά. Έχει ποιότητα και είναι το φαβορί για την άνοδο αν και ο Ιωνικός εμφανίζεται δυνατός. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα και λειτουργεί επαγγελματικά. Εύχομαι να βγει κατηγορία. Για τον ΠΟΑ πιστεύω οτι η πορεία του είναι άθλος. Θεωρώ οτι είναι δεκδικητής του τίτλου και την Κυριακή θα πάω στο Ατσαλένιο να δω το ντέρμπι με τον Ιωνικό. Ο ΠΟΑ έχει προβάδισμα για την νίκη στο ματς αυτό λόγω έδρας. Ο Ιωνικός στο ματς με τον Εργοτέλη δεν μου άρεσε. Απογοητεύτηκα με την εμφάνισή του”.

Για τις Μικτές ΕΠΣΗ

“Έχουμε επιτυχίες που τις είχαμε ανάγκη ως Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ταλέντα και θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε βάση στα δικά μας παιδιά. Σιγά σιγά οι ομάδες μας θα γίνουν και πάλι δυνατές. Είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για τον ίδιο

“Φέτος ήταν επιλογή μου να μείνω εκτός πάγκων. Ήταν μία συνειδητή απόφαση. Ξεκουράστηκα και αφιερώθηκα στο να πάρω παραπάνω διπλώματα.  Είχα προτάσεις αλλά αρνήθηκα”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook