Ζαρός: “Θλίψη, οργή και απογοήτευση”

Αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα εις βάρος της ομάδος, όπως αναφέρει, το τελευταίο διάστημα.

“Θλίψη, οργή και απογοήτευση  προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος της ομάδος μας το τελευταίο διάστημα …”.

Αυτό και άλλα πολλά αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Ζαρού στην οποία γίνεται αναφορά σχετικά με την  πρόσφατη απόφαση του κ. Βισκαδούρου να “κλείσει” το φύλλο αγώνος εις βάρος του Ζαρού στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ όσο αφορά τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ, τονίζεται ότι «πρωταγωνιστές δυστυχώς δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Ζαρού, αναφέρει:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος της ομάδος μας το τελευταίο διάστημα προκαλώντας θλίψη, οργή και απογοήτευση σε όλη την τοπική κοινωνία του Ζαρού, μας έφεραν αντιμέτωπους με γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες δεν συνάδουν με την αθλητική άμιλλα και το ήθος που προάγει η ομάδα μας. Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με τα δρώμενα στο τοπικό ποδόσφαιρο, είναι η πρώτη φορά που αγανακτούμε, γιατί νιώθουμε έντονα το συναίσθημα της αδικίας σε υπέρτατο βαθμό.

Πως αποφασίζεται η τύχη ενός αγώνα, μέσα από ένα τηλέφωνο και όχι στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια την αφαίρεση βαθμών και κατοχύρωση του αγώνος στον αντίπαλο;

Για να έρθουμε στο δια ταύτα, στον τελικό που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρτινέγκο για το Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου, σε ένα παιχνίδι συναρπαστικό που κράτησε σε εγρήγορση όλους τους φιλάθλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, πρωταγωνιστές δυστυχώς δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όπως και θα έπρεπε αλλά άλλοι παράγοντες που δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να αγωνιστεί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού επί ίσοις όροις και να κατακτήσει τον τίτλο αυτό.

Παρόλο την θλίψη και οργή, εμείς σαν διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρη η τοπική κοινωνία Ζαρού, θα συνεχίσουμε να προάγουμε αθλητική άμιλλα και προσφορά μέσα αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους».

Πηγή: notosportnews.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook