Σε καλό κλίμα η προπόνηση της Μικτής Παίδων

Άπαντες έδωσαν τις ευχές τους στον Κωνσταντίνο Καφούση, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Μέσα σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η προπόνηση της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΗ στο γήπεδο του Αλμυρού, με όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν προσκληθεί να βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Μπασκάκη.

Μάλιστα, όλοι έδωσαν τις ευχές τους στον Κωνσταντίνο Καφούση, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, ενώ μετά την προπόνηση κέρασε γλυκά!

Επίσης τα στελέχη της Επιτροπής Μικτών Ομάδων, Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Κουτεντάκης, όπως και ο Γιάννης Μπασκάκης, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν να είναι συγκεντρωμένοι τις ημέρες που έρχονται, όπου είναι λογικό να υπάρχει χαλαρότητα λόγω του Πάσχα και να προσέχουν την διατροφή τους.

Η επόμενη προπόνηση της Μικτής Παίδων θα γίνει την Δευτέρα μετά το Πάσχα, καθώς τις επόμενες ημέρες τα περισσότερα παιδιά θα απουσιάζουν με τις ομάδες τους σε τουρνουά.

Έτσι η Μικτή Παίδων έδωσε ευχές για καλό Πάσχα και ανανέωσε το ραντεβού τους για την Δευτέρα 17 Απριλίου, όταν και θα κορυφωθεί η προετοιμασία για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 22 Απριλίου με την ΕΠΣ Μακεδονίας στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook