Φρουδάκης: “Τους ευχαριστώ ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα”

Ο προπονητής της Τριτωνίας, Μανώλης Φρουδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την άνοδο της ομάδας του στην Α2 και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β1, το ρεκόρ του αήττητου της έδρας, αλλά και την αναπάντεχη επίσκεψη των παικτών της ομάδας του στο σπίτι του για να πανηγυρίσουν!

Η Τριτωνία πανηγύρισε μία νίκη – ανόδου στην Α2 το περασμένο Σάββατο στον Μοχό (0-1) στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της ομάδας από το Αστρίτσι, Μανώλης Φρουδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την άνοδο της ομάδας του και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το ρεκόρ του αήττητου της έδρας της Τριτωνίας αλλά και την αναπάντεχη επίσκεψη των παικτών της ομάδας του στο σπίτι του για να πανηγυρίσουν!

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Φρουδάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την άνοδο της Τριτωνίας στην Α2 μετά την νίκη επί του Μοχού (0-1)

«Η χαρά είναι μεγάλη για όλους μας. Πετύχαμε με πλάνο και σωστή οργάνωση το πλάνο μας.Το πανηγυρίσαμε και ζήσαμε ώραίες στιγμές. Είμαστε μία οικογένεια. Χαίρεσαι οταν οι κόποι σου ανταμοίβονται και δρέπεις τους καρπούς της επιτυχίας. Η νίκη στο ματς με τον Μοχό (0-1) θα μας μείνει αξέχαστη. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και για την Τριτωνία αλλά και την κοινωνία στο Αστρίτσι”.

Για την ¨μάχη” της ανόδου στην Β1

“Φέτος  γίνεται ένα πραγματικά συναρπαστικό πρωτάθημα. Οι ομάδες έχουν παίκτες ειπέδου Α1. Η ομάδα μου έδειξε σοβαρότητα και νοοτροποία νικητή. Επιπλέον έχουμε μία αλώβητη έδρα αφού για τρία χρόνια είμαστε αήττητοι. 3348 αγωνιστικά λεπτά”!

Για την αναπάντεχη επίσκεψη των παικτών της ομάδας στο σπίτι του για να πανηγυρίσουν

“Δεν το περίμενα. Με ξάφνιασαν. Υπάρχει αγάπη και αλληλοσεβασμός. Είμαστε 3 χρόνια μαζί. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και για μένα και για την οικογένεια μου αλλά και την γειτονιά, που σηκώθηκε στο… πόδι με τα συνθήματα και τις ιαχές. Με εκτιμούν και τους εκτιμώ. Τους ευχαριστώ και ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία”.

Για την συνεργασία του με την Τριτωνία

“Οι χαρές είναι περισσότερες από τις λύπες. Είναι μία πετυχημένη συνεργασία και όταν κάτι πάει καλά η συνταγή δεν αλλάζει. Τώρα στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ως επιστέγασμα της πολύ καλής πορείας μας τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω δεθεί με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Τους ευχαριστώ για όλα. Είμαστε μία οικογένεια”.

Γαι το φετινό πρωτάθλημα της Β1

“Είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Ειδικά οι πρώτες ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Γίνονται καλά ματς και ο κόσμος που έρχεται χαίρεται να βλέπει μπάλα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραπάμω κατηγορίες. Γίνονται ωραία ματς σε αθλητιά πλαίσια και όλα κυλάνε ομαλά. Μπράβο στις ομάδες και την ΕΠΣΗ. Χρειάζεται και η ένταση στα ματς. Ολα να γίνονται σε αθλητικά πλαίσια”.

Για το Σαββατιάτικο ματς με την Βόνη στην Μυρτιά

“Είναι μία πολύ καλή ομάδα με τον πρώτο σκόρερ ης κατηγορίας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο αλλά και να κατακτήσουμε την πρωτιά. Θα κάνουμε ένα ματς γιορτή. Ας κερδίσει ο καλύτερος αν και μεις κοιτάμε και το ρεκόρ της αήττητης έδρας”.

Για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

“Υπάρχει ανταγωνισμός και γίνονται σε φίλαθλο πλαίσιο, χωρίς βία. Στην Α1 υπάρχουν ομάδες που θα έπρεπε να παίζουν στην Γ εθνική (Ηρόδοτος, ΠΑΟΚ, Γιούχτας).  Υπάρχει ποιότητα και καλές ομάδες. Όχι μόνο στην Α1 αλλά και στην Α2. Η Β κατηγορία είναι δυνατή ενώ και στην Γ ΕΠΣΗ γίνονται ενδοαφέροντα ματς. Μελανό σημείο οι αποχωρήσεις ομάδων αλλά είναι σημείο των καιρών λόγω της οικονομικής κρίσης. Γίνεται πάντως καλή δουλειά στις ομάδες και φαίνεται και απο τις επιτυχίες των Μικτών της ΕΠΣΗ”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook