Πλεϊ οφ ή όχι

Η φετινή Α1 ολοκληρώνεται και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Με έναν νέο τρόπο διεξαγωγής γίνεται φέτος το πρωτάθλημα της Α1  ΕΠΣΗ. Τα πλεϊ οφ ανήκουν στο παρελθόν και έδωσαν την σειρά τους σε ένα πρωτάθλημα – μαμούθ 38 αγωνιστικών με 20 ομάδες, αν και Ρούβας – Αστέρας Μυρτιάς, εγκατέλειψαν την «μάχη».
Ο νέος τρόπος διεξαγωγής σίγουρα κρίνεται στην πράξη και έχει και… υπέρμαχους αλλά και… πολέμιους.
Τα επιχειρήματα ποικίλουν και από τις δύο πλευρές αλλά μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση, αφού κάθε τρόπος διεξαγωγής έχει και τα υπέρ του και τα κατά του.
Το καλοκαίρι αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 της σεζόν 2017-18 και θα ζητηθεί από όλες τις ομάδες η γνώμη τους.
Η… πλάστιγγα δεν ξέρουμε που θα… γείρει αλλά όποια απόφαση και να ληφθεί αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές.
Το είπαμε ότι δεν υπάρχει ένας ιδανικός τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος, και να υπήρχε σίγουρα θα τον εφάρμοζαν στην ΕΠΣΗ, ώστε να γλιτώσουν από αυτό τον… πονοκέφαλο αλλά και την… γκρίνια των ομάδων, παικτών και όλων των εμπλεκομένων.
Για να δούμε, θα παραμείνει ως έχει ή θα έχουμε επιστροφή στο παλιό σύστημα.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook