Φιολιτάκης: «Η ομάδα ανήκει στην Α1»

Ο προπονητής της Τυλίσου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την άνοδο της ομάδας του στην Α1,το φετινό πρωτάθλημα της Α2 αλλά και την επόμενη χρονιά.

Η Τύλισος εξασφάλισε την άνοδό της τα σαλόνια της Α2 με την σταθερή πορεία που είχε φέτος στο πρωτάθλημα της Α1, όπου δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Φιολυτάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την άνοδο της Τυλίσου στην Α1,το φετινό πρωτάθλημα της Α2 αλλά και την επόμενη χρονιά.
Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Φιολυτάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη
Για την άνοδο της ομάδας την Α1
«Υπάρχει μεγάλη χαρά σε όλους μας για την άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ. Είμαστε υπερήφανοι που τα καταφέραμε σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα ανήκει στην Α1 και εκεί θα παίζει του χρόνου. Είχαμε σταθερότητα, δουλέψαμε σκληρά και δικαιωθήκαμε. Είχαμε νοοτροπία νικητή. Μπράβο σε όλους».
Για τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος
«Μένουν ακόμα δύο ματς και πάμε για δύο νίκες. Θέλουμε να «κλείσουμε» θετικά την πετυχημένη φετινή σεζόν. Θα παίξουν και παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα».
Για την «μάχη» της δεύτερης θέσης
«Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις καθώς οι ομάδες είναι κοντά Οι Ν. Εργοτέλη έχουν αυτή την στιγμή το βαθμολογικό προβάδισμα αλλά η διαφορά είναι μικρή και οι Ελπίδες και η ΑΕΚ είναι καλές ομάδες. Όλα μπορούν να γίνουν».
Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2
«Ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Δυστυχώς είχαμε και την αποχώρηση Ασιτών και Ανάληψης. Έγιναν καλά ματς και υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά. Ο κόσμος απόλαυσε μπάλα και ήρθε στα γήπεδα. Το τοπικό ποδόσφαιρο γενικά αξίζει. Είναι ρομαντικό και τραβάει κόσμο».
Για την επόμενη χρονιά
«Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πολύ δύσκολα. Η Α1 έχει απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα. Είναι μία δύσκολη κατηγορία.  Πρέπει να αλλάξουν όλα, ο προγραμματισμός αφού απαιτούνται πολλά νέα πράγματα. Θα κάνουμε μία εποικοδομητική κουβέντα αφού υπάρχει χρόνος. Ας τελειώσει όμως πρώτα το φετινό πρωτάθλημα. Η Τύλισος εννοείται για μένα έχει πάντα προτεραιότητα. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός».
Για τους στυλοβάτες της επιτυχίας
«Όλη η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Ο κ. Κουβίδης δίνει καθημερινά αγώνα. Υπάρχουν χορηγοί που μας στηρίζουν. Ο κόσμος, η Περιφέρεια,  όλοι αξίζουν ένα μπράβο. Και φυσικά όσοι συνετέλεσαν στο αγωνιστικό κομμάτι, παίκτες και τεχνικό τιμ και κόσμος».
Για τον κόσμο της ομάδας
«Ήταν σταθερά δίπλα μας. Εντός και εκτός έδρας, Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους αφιερώνουμε την άνοδο. Τους θέλουμε και του χρόνου στην Α1. Μας έδωσε δύναμη».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook