Ζερβάκης: “Είχα εξασφαλίσει συνεργασία με χαμηλότερες τιμές”

Το ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΗ με δήλωσή του στα ΜΜΕ αναφέρεται στην τιμή του ταξιδιού στον Πειραιά για τις Μικτές ομάδες.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοίνωσε την συνεργασία με τις MINOAN LINES,  ενόψει των Τελικών των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ, που θα γίνουν το Σάββατο 22 Απριλίου στο γήπεδο Βάρης Αττικής.

Το ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΗ, Μανώλης Ζερβάκης, σε δήλωσή του για  το θέμα ανέφερε:

«Είχα εξασφαλίσει συνεργασία με την εταιρία ANEK A.E. – SUPERFAST που προσέφερε αρκετά χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με αυτές που προσφέρει σήμερα η MINOAN LENES με τις οποίες συνεργάστηκε επίσημα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η ANEK A.E. – SUPERFAST προσφέρει τετράκλινη καμπίνα με 27 ευρώ έναντι 33 που προσφέρει η MINOAN LENES, ενώ η τιμή της δίκλινης στην ANEK είναι 38, έναντι 44 που προσφέρει η εταιρία με την οποία συνεργάστηκε η ΕΠΣΗ.

Η ANEK A.E. – SUPERFAST προσφέρει μενού φαγητό κατ’ άτομο με 7.5 ευρώ σε αντίθεση με την MINOAN LENES που το δίνει σε τιμή…καταλόγου.

Το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΠΣ Ηρακλείου και η παραπάνω συμφωνία με την εταιρία ANEK A.E. – SUPERFAST ισχύει και για τον Κυπελλούχο Ηρόδοτο σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψει για το Κύπελλο Ερασιτεχνών».

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook