Ασταμάτητος και.. αχόρταγος ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Ν. Αλικρνασσού στοχεύει στο… τρεμπλ αφού μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα (που είναι… άχαστο) ΕΠΣΗ, θα επιδιώξει να διεκδικήσει και την κούπα του Κυπέλλου Εραστεχνών.

Η ομάδα της  Ν. Αλικρνασσού στοχεύει στο… τρεμπλ αφού μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα (που είναι… άχαστο) ΕΠΣΗ, θα επιδιώξει να διεκδικήσει  και την κούπα του Κυπέλλου Εραστεχνών.

Ο Ηρόδοτος πήρε και τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου Κρήτης ή Υπερ – κυπελούχου του νησιού, αφού επικράτησε με 1-0 του ΟΦΙ στην Ν. Αλικαρνασσό με το γκολ του Κανδηλάκη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Έτσι αν εκμεταλλευτεί την έδρα του στις άλλες δύο φάσεις θα βρεθεί στον Τελικό της διοργάνωσης για να πάρει και αυτό τον τίτλο φέτος μετά το Πρωτάθλημα ( που μόνο τυπικά δεν το έχει πάρει ακόμα) αλλά και το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Η… διψα είναι ακόρεστη στην ομάδα της Ν. Αλικρνασσού που μπορεί φέτος να γίνει συλλέκτης… κουπών.

Ο Ηρόδοτος μοιάζει ασταμάτητος και η προκριση του στους “8” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών  είναι ένα ακόμα… παράσημο για όλους την φετινή σεζόν.

Το επόμενο ματς είναι στην Ν. Αλικρνασσό στις 3/5 με τον νικητή του ΑΕ Λευκίμμης – Α.Ο. Τριγλίας, που θα γίνει στις 26/4.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook