Ο ΠΑΝΟΜ… επιστρέφει!

Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται ο ΠΑΝΟΜ την ερχόμενη σεζόν, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του athleticradio.gr, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βάλει για τα καλά στο μυαλό τους την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες!

Αρκετά… μεγάλο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα των ΠΑΝΟΜ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” σε συνεργασία με τον Γιάννη Κουλούρα ετοιμάζουν μετεγγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την κάνουν να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΝΟΜ παρά τα προβλήματα που είχε κατάφερε να τερματίσει μέσα  στην πρώτη δεκάδα. Φέτος από την αρχή του καλοκαιριού ο πήχης έχει ανέβει με τους ιθύνοντες του σωματείου να προσπαθούν να φτιάξουν μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και θα κυνηγήσει επί ίσοις όροις με τους ανταγωνιστές της την άνοδο και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

Αρκετά “δυνατά” ονόματα έχουν… πέσει στο τραπέζι, με την διοίκηση να συζητάει με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από την Α1 ΕΠΣΗ,  ούτως ώστε να “μετακομίσουν” στα Μάλια για λογαριασμό της τοπικής ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τα μετεγγραφικά της ομάδας και το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του σωματείου θα παλέψουν μέχρι τέλους για να επιστρέψει ο ΠΑΝΟΜ εκεί που κάποτε ήταν… δύναμη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook