Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Καραφωτιάς

Παρέα τον αδερφό του, Τάκη, θα έχει τη νέα σεζόν ο Τόλης Καραφωτιάς, καθώς λίγες ώρες μετά την είδηση της αποχώρησης του από τον Ζαρό, ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚατσαμπά.

Όπως σας είχε ενημερώσει το athleticradio.gr νωρίτερα, ο Τόλης Καραφωτιάς αποχώρησε από τον Ζαρό και βρισκόταν κοντά στην ομάδα του Κατσαμπά, από την οποία ανακοινώθηκε επίσημα λίγες ώρες αργότερα.

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση της, η ΑΕΚατσαμπά αναφέρει πως καταλυτικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξαν ο Κώστας Μπαρκάτσας και ο Τάκης Καραφωτιάς, αδερφός του 30χρονου μέσου, ενώ έστειλε μήνυμα για ακόμα περισσότερες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚατσαμπά:

“Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την απόκτηση του Καραφωτιά Τόλη για την σεζόν 2017-2018. Ο Τόλης είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Ζαρό και παλαιότερα στον Ηρόδοτο. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Τόλη πίσω στο σπίτι του και στην οικογένεια του και του ευχόμαστε να είναι υγιής! Καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του έπαιξαν ο Γαμπρός του Μπαρκάτσας Κώστας που είναι ένας εκ των γενικών αρχηγών στην ομάδα μας και ο αδερφός του Καραφωτιάς Τάκης που αγωνίζεται στην ΑΕΚατσαμπά και είναι ένας εκ των αρχηγών μας.

ΥΓ. αναμένονται και άλλες σπουδαίες μεταγραφές!!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook