Κρίσιμη συνάντηση στον Ρούβα την Τετάρτη (14/6)

Έτοιμοι να βάλουν τις βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι οι άνθρωποι του Ρούβα μετά από ένα χρόνο αποχής.

Τη σεζόν 2016-2017 ο Ρούβας δεν πήρε καν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ κι έτσι υποβιβάστηκε αυτόματα στην Α2 κατηγορία. Το ιστορικό σωματείο της Μεσσαράς επιθυμεί να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να δώσει κανονικά το παρών τη νέα σεζόν στα γήπεδα του τοπικού.

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη και πιο κρίσιμη, μέχρι τώρα, συνάντηση των ανθρώπων του Ρούβα για το μέλλον της ομάδας. Κύριο ζήτημα είναι πόσα και ποια άτομα θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα μέλος του προηγούμενου Δ.Σ. δε θα είναι στέλεχος του νέου, καθώς στόχος είναι να συγκροτηθεί μία νέα, δυνατή με φιλοσοξίες διοίκηση. Αυτό θα κρίνει κατά πολλοίς τα επόμενα δύο σημαντικά ζητήματα.

Το πρώτο αφορά το πρωτάθλημα που θα δηλώσουν συμμετοχή οι “κυανόλευκοι” με τις επιλογές να είναι είτε εκείνο της Α2 ΕΠΣΗ είτε σε χαμηλότερη κατηγορία. Το δεύτερο, το οποίο είναι σε συνάρτηση με τα δύο προηγούμενα ζητήματα, αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν την ομάδα, καθώς και με το νέο τεχνικό της. Ανάλογα τη δύναμη της διοίκησης και της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα θα αποφασιστεί αν θα αποτελείται από νεαρά παιδιά της γύρω περιοχής ή αν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές.

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στο ιστορικό σωματείο με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες και να αναμένονται αρκετά διοικητικά ζητήματα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook