Ο Κυριαζής, η νέα διοίκηση και το στάδιο του ΟΦΑ

Όλα έχουν μπει σε μία τάξη στον ΟΦΑ με τελευταίο νέο να είναι η ανανέωση του Γιώργου Κυριαζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με στόχο την πεντάδα στην Α2 ΕΠΣΗ και το κυνήγι της ανόδου έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του ΟΦΑ, ο οποίος μετά την ανανέωση του Γιώργου Κυριαζή στον πάγκο της ομάδας ξεκινάει να κοιτάζει τις ανανεώσεις και των ποδοσφαιριστών πριν ξεκινήσει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο πρώην πρόεδρος, Μπάμπης Βολιτάκης, μπορεί να μην έχει τόσο ενεργό ρόλο όσο είχε μέχρι πέρυσι, όμως παραμένει δίπλα στον ΟΦΑ στηρίζοντας τη νέα διοίκηση. Όσον αφορά εκείνη, όπως ακούγεται, είναι περισσότερο οργανωμένη από παλαιότερα, με κάθε μέλος να έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, κάτι που επιτρέπει καλύτερη συνολικά οργάνωση στο σωματείο.

Ένα μείζον ζήτημα, το οποίο απασχολεί ολόκληρη την κοινότητα του Αρκαλοχωρίου δεν είναι άλλο από το στάδιο που κατασκευάζεται στην περιοχή. Όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία, ο χλοοτάπητας, οι πυλώνες και η περίφραξη βρίσκονται ήδη στο στάδιο και σταδιακά θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το στάδιο αναμένεται να είναι έτοιμο για χρήση τέλη Σεπτεμβρίου, εκτός αν υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση από ενδεχόμενη κακοκαιρία το μήνα εκείνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook