Με δικά του παιδιά στην Α2 ΕΠΣΗ ο Ρούβας

Μπροστά έχουν πάρει οι μηχανές στον Ρούβα έπειτα από ένα χρόνο απραξίας και σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι “κυανόλευκοι” είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Στον Ρούβα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (14/6) την πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν με μία ομάδα ανθρώπων της περιοχής της Γέργερης να είναι πρόθυμοι να πάρουν τις τύχες του σωματείου στα χέρια τους.

Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 ΕΠΣΗ την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2017-2018, καθώς και οι στόχοι της. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ο Ρούβας να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και της γύρω περιοχής, καθώς και με δύο ή τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα της Γέργερης.

Παράλληλα, όμως, στον Ρούβα δεν έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού για τη νέα σεζόν αυτή τη στιγμή, καθώς πρώτα από όλα θέλουν να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας στην επαναφορά της στην αγωνιστική δράση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να έχει εκλεχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου προπονητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook