Ο Στέλιος Κουτεντάκης νέος πρόεδρος στον Ρούβα

Νέα Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/6) στον Ρούβα, όπου εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και αμέσως συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Στέλιο Κουτεντάκη.

Ο Στέλιος Κουτεντάκης, ο οποίος ανέβαλε την προεδρία του “νέου” Ρούβα, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Γέργερης και πίσω του θα έχει ένα δυνατό Δ.Σ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Δ.Σ. του Ρούβα συγκροτήθηκε σε σώμα με την βασική στελέχωση του να αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Κουτεντάκης Στέλιος

Αντιπρόεδρος: Μανιαδάκης Γιάννης

Γενικοί αρχηγοί: Σταματάκης Νίκος – Δασκαλάκης Μιχάλης

Υπεύθυνος Τύπου: Αναστασάκης Βαγγέλης

Γραμματέας: Φραγκιαδάκης Γιώργος του Εμμανουήλ

Ταμίας: Φραγκιαδάκης Γιώργος του Ιωάννη

Υπεύθυνος ασφαλείας γηπέδου: Πρινιανάκης Μανώλης

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από αρκετά άτομα να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια του Ρούβα, με την είδηση πως η ομάδα της Γέργερης θα πορευθεί με δικά της παιδιά να έχει θετικό αποτέλεσμα και διοικητικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση για το νέο τεχνικό της ομάδας, με ορισμένα ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, όμως σημαντικό ρόλο παίζει η ακαδημία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή, υπεύθυνοι ακαδημιών είναι οι Στέλιος Κουτεντάκης και Κώστας Ιερωνυμάκης, όμως σύμφωνα με όσα ακούγονται, η νέα διοίκηση επιθυμεί ο προπονητής που θα αναλάβει την πρώτη ομάδα να έχει αρμοδιότητες και στην ακαδημία των “κυανόλευκων”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook