Αλλαγή δεδομένων με Δ. Κοιλιάρα, ανακοινώθηκε από τον Κρόνο

Μπορεί να συμφώνησε αρχικά με την Λευκίμη, όμως ο έμπειρος επιθετικός ανακοινώθηκε από τον Κρόνο Αργυράδων ομάδα τοπικού στην Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας με αρκετές παραστάσεις τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στις άλλες κατηγορίες, αρχικά είχε συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα της Λευκίμης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο στο τέλος η μεταγραφή… χάλασε με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ…

Πλέον ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Κέρκυρας για λογαριασμό του Κρόνου Αργυράδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει τη συνεργασία για τη φετινή σεζόν με τον Δημήτρη Κοιλιάρα που επί σειρά ετών αγωνιζόταν σε ομάδες της Superliguae (Εργοτέλης , Πανιώνιος , Λεβαδειακός)

Ο Δημήτρης πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο. «καταλύτης» στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο Ερασιτεχνικό κύπελλο, Super Cup.».

Ο 31χρονος επιθετικός έρχεται με φιλοδοξίες για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους που είναι και ο στόχος της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή.

Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook