Μπουμάκης: “Να αγωνιστούμε για την ιστορία το παρόν και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟ Κρουσώνα, παραχώρησε στο Athleticradio.gr ο Κώστας Μπουμάκης. 

Ο ισχυρός άνδρας, αρχικά δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο καράβι, το οποίο χρειάζεται δυνατά και πολλά χέρια, ενώ ευχαρίστησε όσους του έκαναν τη τιμή να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Τέλος ο νέος πλέον πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα τόνισε πως η ομάδα θα παραμείνει σημείο αναφοράς στα δρόμενα του τοπικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο καράβι και χρειάζεται πολλά και δυνατά χέρια για να κυβερνηθεί. Για το λόγο αυτό έγιναν τώρα και εβδομάδες αρκετές επαφές και συζητήσεις για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια διοίκηση που να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτού του εγχειρήματος. Εχθές 22/6 αποφασίσαμε εμείς που στο εξής θα απαρτίζουμε το Δ.Σ. της ομάδας και όχι μόνο να δουλέψουμε και να αγωνιστούμε για την ιστορία το παρόν και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εκείνους επώνυμους και ανώνυμους που μου έκαναν την τιμή να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας από τη θέση του προέδρου. ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει σημείο αναφοράς στα δρώμενα του τοπικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του τόπου μας. Θα παραμείνει κοιτίδα πολιτισμού, δύναμη αξιών και θα επιτελεί αθλητικό και κοινωνικό έργο στην ευρύτερη περιοχή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook